Samenstelling van walnootkernen
1000 g walnootkernen bevatten:
50 % 1/2 noten (licht)
30 % 1/4 noten (licht)
20 % 1/8 noten (licht)
100 % gemengde noten van acacia
Verpakking – dozen van 10 kg.
Schaal en vreemde lichamen (in gewicht) – maximaal 0,05 %
Kleur vrij uniform, komt overeen met de Bulgaarse walnoot
Classificatie van de kleurstaal voor "licht"
Totale defecten (in gewicht) - maximaal 5 %
Voor een maximale houdbaarheid, bewaren bij gekoelde temperaturen
onder de 2° C en een maximale relatieve luchtvochtigheid van 55%
Samenstelling per 100 g walnootkernen
Calorieën – 851
Eiwit – 14,8%
Vetten – 60%
Koolhydraten – 16
Ruwe vezels – 9,6 % van vitamines
Vitamine A – 0,6
Thiamine, B1 – 24
Riboflavine – 8,21
Vitamine C – 4,4
Categorie: Rauwe noten